Zomerchallenge Senioren

Zomerstop bij voetbal of hockey, of wil je kennismaken met tennis? Doe mee aan de Zomer Challenge bij T.C. Telro!

Speel je een teamsport en hebben jullie een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer. Sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Wil je gedurende de zomermaanden iets nieuws leren? Dan dagen we jou en je vrienden uit met de Zomer Challenge!

T.C. Telro biedt deze zomer tennis aan voor niet-tennissers, of sporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, je krijgt drie tennislessen en je kunt mee doen aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.

• Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt.
• Je krijgt drie tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainster.
• Je neemt deel aan het Zomer Challenge eindtoernooi.
• Kosten: € 50,- Voor jeugd tot 18 zijn de kosten: € 42,50.

T.C. Telro is een gezellige, actieve tennisvereniging. De club heeft tien kunstgrasbanen, een minibaan voor de kleintjes en een oefenmuur om tennis individueel te trainen. Je kunt iedere dag van de week terecht op het tennispark. Iedere maandagavond en woensdagochtend is een hussel; iedereen is dan welkom, ook beginners.

Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Maak Kennis met Tennis, T.C. Telro en onze trainster.
Aanmelden voor 20 mei 2018. Doe je mee?

Voor meer informatie en aanmelden: telro.bestuur@gmail.com.

Vragen?

logo

E-mail

telro.bestuur@gmail.com

Telefoon

0412-611091

Tennispark TC Telro

Zwarte Molenweg 11
5388 EE Nistelrode