Zomerchallenge Senioren

Extra sporten of zomerstop bij voetbal of hockey? Of wil je kennismaken met tennis?
Doe mee aan de Zomer Challenge 2022 bij TC Telro!

Na een succesvolle Challenge in voorgaande jaren biedt TC Telro de mogelijkheid om kennis te maken met de tennissport tijdens de Zomer Challenge 2022.
De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt.  Je krijgt, optioneel, drie uur training/clinic en je kunt meedoen aan alle club en KNLTB-activiteiten en toernooien en de wekelijkse husselmomenten. Het lidmaatschap is zonder entreekosten en stopt automatisch.

Speel je een teamsport en hebben jullie een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer. Sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten?
Wil je gedurende de zomermaanden iets nieuws leren? Dan dagen we jou en je vrienden uit met de Zomer Challenge 2022.

We bieden deze zomer een compact lidmaatschap aan voor drie maanden!

  • Kosten senioren zonder lessen € 47,50     
  • Kosten senioren met drie trainingen/clinic € 55,- (Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor training, vol=vol.)     
  • Senioren zijn lid in de maanden juni, juli en augustus.

Interesse voor de Zomer Challenge en maak Kennis met Tennis, TC Telro en onze trainster? Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.
Meld je aan voor 22 mei 2022!

Aanmelden doe je via de site, bij 'Lid worden'.  Vermeld erbij dat het om de Zomer Challenge gaat en of je wel/geen training wilt volgen.
Wil je meer informatie, stuur een e-mail naar [email protected]

Bestuur TC Telro