Zomerchallenge Senioren

ZOMERAANBIEDING VOOR VOLWASSENEN:

Extra sporten of zomerstop bij voetbal of hockey? Of wil je kennismaken met tennis en/of padel?
Doe mee aan de Zomer Challenge 2023 bij TC Telro!

Na een succesvolle Challenge in voorgaande jaren biedt TC Telro de mogelijkheid om kennis te maken met de tennis- en padelsport tijdens de Zomer Challenge 2023.
De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen/padellen wanneer het jou uitkomt.  Je krijgt, optioneel, drie uur training/clinic en je kunt meedoen aan alle club en KNLTB-activiteiten en toernooien en de wekelijkse husselmomenten. Het lidmaatschap is zonder entreekosten en stopt automatisch.

Speel je een teamsport en hebben jullie een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer. Sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten?
Wil je gedurende de zomermaanden iets nieuws leren? Dan dagen we jou en je vrienden uit met de Zomer Challenge 2023.

We bieden deze zomer een compact lidmaatschap aan voor drie maanden!

  • Kosten senioren zonder lessen € 47,50     
  • Kosten senioren met drie trainingen/clinic € 60,- (Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor training, vol=vol.) * Na 15 mei is aanmelden met les helaas niet meer mogelijk.     
  • Senioren zijn lid in de maanden juni, juli en augustus.

Interesse voor de Zomer Challenge en maak Kennis met Tennis/Padel, TC Telro en onze trainster? Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.
Meld je aan voor 15 mei 2023! *Na 15 mei kun je natuurlijk nog wel aanmelden voor de zomerchalleng zonder les!

Aanmelden doe je via de site, bij 'Lid worden'.  Vermeld erbij dat het om de Zomer Challenge gaat en of je wel/geen training wilt volgen.
Wil je meer informatie, stuur een e-mail naar [email protected]