Competitie Jeugd

Jeugd-competitie
De competitie is geschikt voor zowel beginnende spelers als voor gevorderde spelers en iedereen daar tussenin. Samen met je team de baan op biedt veel gezelligheid, en je kunt jezelf ook nog eens ontwikkelen als speler door de wedstrijden die je speelt. En hoe vaker je speelt, hoe leuker het spel wordt. Deelname aan de competitie zit in het all-in pakket. Wij gaan ervanuit dat je deelneemt, het is echter niet verplicht maar dan moet je dit wel aangeven. Ieder kind speelt in de eigen kleur volgens de leeftijdentabel en in overleg met de trainster wordt bepaald waar het kind het best in past qua kleur en niveau. 

KNLTB Tenniskids
Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samespel; daar draait het om bij Tenniskids. De KNLTB verbeterd en versimpeld steeds het wedstrijdaanbod voor de jeugd. Het sluit beter aan bij de wensen van de jeugd en van de ouders.

KIA Rode, Oranje, Groene en Gele competitie
Deze competitie bestaat diverse speelmomenten in het voor- en najaar. Elk jeugdlid ontvangt vanuit de jeugdcommissie/ trainster van T.C. Telro twee keer per jaar een e-mail met de mogelijkheid om je kind in te schrijven voor deze competitie.

Competitie 2022 Najaar

Speeldata Rood en Oranje
(Kijken of er genoeg animo voor is anders wordt er intern een activiteit voor deze groep georganiseerd)

Competitie najaar 2022
11 september
18 september
25 september
2 oktober
9 oktober
16 oktober (inhaaldag)
23 oktober (inhaaldag)

Speeldata Groen 

Competitie najaar 2022 
11 september
18 september
25 september
2 oktober
9 oktober
16 oktober (inhaaldag)
23 oktober (inhaaldag)

Speeldata Junioren (Geel)

Competitie najaar 2022
18 september
25 september
2 oktober
9 oktober
16 oktober
23 oktober (inhaaldag)
30 oktober (inhaaldag)


Speluitleg
Link naar KNLTB

Deelnemen in welke kleur?
De functionaris Tenniskids van de vereniging, bepaalt in overleg met de trainer(s) waar het kind het best in past qua kleur en niveau. De filosofie van Tenniskids is dat ieder kind in de eigen kleur speelt volgens de leeftijdentabel. Je kunt niet oranje én groen zijn, het is óf – óf. Kinderen die groen aankunnen en daarin gaan spelen, zouden oranje dan los moeten laten. Het spelen in twee kleuren is niet verboden, maar we stimuleren het ook niet. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om een team te completeren. Hetzelfde geldt voor kinderen in de combinatie groen en geel. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 611 091

Tennispark TC Telro

Zwarte Molenweg 11
5388 EE Nistelrode

KVK-nummer

40215176