Competitie Jeugd

KNLTB Jeugd-competitie
Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.De Tenniskids competitie bestaat uit de Kia World Tour en de Groene competitie. 
Voor de jeugd van 11 t/m 17 jaar heeft de KNLTB ook een competitieaanbod (Geel).

Kia World Tour
De Kia World Tour bestaat uit twaalf speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Kinderen kunnen spelen in de Kia World Tour Roodof de Kia World Tour Oranje.? Elk jeugdlid ontvangt vanuit de jeugdcommissie/ trainster van T.C. Telro twee keer per jaar een email met de mogelijkheid om je kind in te schrijven voor de World Tour.
Speeldata

Groene competitie
Voor kinderen die in groen tennissen is er een voorjaars- en wintercompetitie. (T.C. Telro heeft i.v.m. te druk programma in september geen mogelijkheid voor najaarscompetitie voor groen). Inschrijven voor de Groene competitie kan via de email die je van de jeugd-commissie/trainster van T.C. Telro ontvangst.
Speeldata

Speluitleg
Rood
Oranje
Groen


Deelnemen in twee kleuren
De functionaris Tenniskids van de vereniging, bepaalt in overleg met de trainer(s) waar het kind het best in past qua kleur en niveau. De filosofie van Tenniskids is dat ieder kind in de eigen kleur speelt volgens de leeftijdentabel. Je kunt niet oranje én groen zijn, het is óf – óf. Kinderen die groen aankunnen en daarin gaan spelen, zouden oranje dan los moeten laten. Het spelen in twee kleuren is niet verboden, maar we stimuleren het ook niet. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om een team te completeren. Hetzelfde geldt voor kinderen in de combinatie groen en geel. 

Gele competitie
De gele competitie, voor de jeugd van 11 t/m 14 en 11 t/m 17 jaar, wordt gespeeld op zondag. T.C. Telro biedt twee inschrijfmomenten aan voor gele competitie: Voorjaarscompetitie (april-mei) en wintercompetitie (november-januari).
Deze competitie is geschikt voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en iedereen daar tussenin. Samen met je team de baan op biedt veel gezelligheid, en je kunt jezelf ook nog eens ontwikkelen als speler door de wedstrijden die je speelt. En hoe vaker je speelt, hoe leuker het spel wordt.

Vragen?

logo

E-mail

telro.bestuur@gmail.com

Telefoon

0412-611091

Tennispark TC Telro

Zwarte Molenweg 11
5388 EE Nistelrode
Nederland