Training Senioren

Trainingen 
De tennis- en padellessen bij T.C. Telro worden verzorgd door tennisschool Sport Events. Uitsluitend leden kunnen inschrijven voor trainingen.
Op het park van T.C. Telro wordt er les aangeboden van maandag t/m vrijdag. In principe lest de jeugd ’s middags en de volwassenen ’s avonds. Er wordt in alle weken lesgegeven uitgezonderd in de officiële vakanties en vrije (feest)dagen. Tevens wordt er rekening gehouden met een eventuele uitloop van de trainingen.

Tennis:
Bij de senioren betreft het een periode van 18 lesweken, begin van het jaar tot met zoveel mogelijk aansluitend een lesperiode van 17 lesweken.

Voor beginners maar ook voor gevorderde, is het volgen van training aan te raden.
Bij volwassenen kun je kiezen of je trainingsgroep bestaat uit vier, zes of acht personen.
Hiervoor gelden verschillende tarieven:

Aantal personen Kosten voor 18 tennislessen per 1-1-2023
8 € 127,00
6 € 168,00
4 € 250,00

Bij een lesperiode van 17 lessen wordt het bedrag naar rato berekend.

Padel:
Bij padel betreft het een periode van 8 lesweken, start in het begin van het jaar, met zoveel mogelijk aansluitend een lesperiode van 8 lesweken.

Voor beginners maar ook voor gevorderde, is het volgen van training aan te raden.
Bij padel is er geen keuze en bestaat de trainingsgroep bestaat uit vier personen.
Hiervoor gelden verschillende tarieven:

Aantal personen Kosten voor 8 padellessen per 1-1-2023
4 € 113,25

LET OP: Als je inschrijft voor een nieuwe lessenreeks ga je akkoord voor het afschrijven van het lesgeld. Wanneer je hebt ingeschreven ga je een commitment aan voor de desbetreffende lessenreeks en kun je je hier niet meer voor afmelden. Je bent verplicht het lesgeld te betalen.  (Terugtrekken heeft o.a. te veel consequenties voor de kosten van de andere leden uit de groep)

Voor aanmelden kun je als de nieuwe trainingsperiode start het inschrijfformulier op de site invullen en/of clubtrainer aanspreken op het park of een email sturen naar [email protected].

Aanvulling op het lesreglement en afhangen van de padelbanen (23 jan 2023):
In verband met de continuïteit van de trainingen, heeft de tennistraining voorrang op het gebruik van de padelbanen voor recreanten. (Vrij spelen). Dus als de tennistraining door weersomstandigheden niet door kan gaan op de tennisbanen, maar daarvoor in plaats wel een padeltraining kan worden gegeven, vervallen de reserveringen van Padelbanen P1 en P2 en worden deze gebruikt voor de training. 

Klik op onderstaande link voor het Lesreglement van T.C. Telro.

Lesreglement TC Telro 2019.pdf