Training Senioren

Trainingen 
De tennislessen bij T.C. Telro worden verzorgd door tennisschool Sport Events en is Katja Wester onze vaste clubtrainster.
Op het park van T.C. Telro wordt er les aangeboden van maandag t/m vrijdag. In principe lest de jeugd ’s middags en de volwassenen ’s avonds. Er wordt in alle weken lesgegeven uitgezonderd in de officiële vakanties en vrije (feest)dagen. Tevens wordt er rekening gehouden met een eventuele uitloop van de trainingen.
Bij de senioren betreft het een periode van 18 lesweken, begin van het jaar tot met zoveel mogelijk aansluitend een lesperiode van 17 lesweken.

Voor beginners maar ook voor gevorderde, is het volgen van training aan te raden.
Bij volwassenen kun je kiezen of je trainingsgroep bestaat uit vier, zes of acht personen.
Hiervoor gelden verschillende tarieven:

Aantal personen Kosten voor 18 lessen per 1-1-2022
8 € 121,00
6 € 160,00
4 € 238,75

Bij een lesperiode van 17 lessen wordt het bedrag naar rato berekend.

LET OP: Als je inschrijft voor een nieuwe lessenreeks ga je akkoord voor het afschrijven van het lesgeld. Wanneer je hebt ingeschreven ga je een commitment aan voor de desbetreffende lessenreeks en kun je je hier niet meer voor afmelden. Je bent verplicht het lesgeld te betalen.  (Terugtrekken heeft o.a. te veel consequenties voor de kosten van de andere leden uit de groep)

Voor de actuele tarieven of aanmelden en/of aanvragen van het aanmeldformulier voor de lessen kan je clubtrainster Katja aan te spreken op het park of een email sturen naar [email protected].

Klik op onderstaande link voor het Lesreglement van T.C. Telro.

Lesreglement TC Telro 2019.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 611 091

Tennispark TC Telro

Zwarte Molenweg 11
5388 EE Nistelrode

KVK-nummer

40215176