Zomerchallenge Jeugd

CORONA-AANBIEDING VOOR DE JEUGD:

Wil je in deze bizarre tijd extra sporten en wil je kennismaken met tennis? Dan hebben we een leuk aanbod voor je en doe mee aan de aangepaste Zomer Challenge bij TC Telro.

Na een succesvolle Challenge in 2018 en 2019 biedt TC Telro de mogelijkheid om kennis te maken met de tennissport tijdens de Zomer Challenge.De aangepaste Zomer Challenge, in verband met corona, is een compact lidmaatschap waarbij je nu i.p.v. drie maanden, vier maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt.  Je krijgt tennisles en je kunt meedoen aan alle club en KNLTB-activiteiten, mits het RIVM dit verantwoord vindt en vrijgeeft. Je kunt je individueel inschrijven, of met je vrienden of teamgenoten.

- Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden mei, juni, juli en augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt en toegestaan is volgens de richtlijnen van het RIVM

 - Je krijgt wekelijks tennisles, onder begeleiding van een gecertificeerde trainster. Het aantal lessen zal ongeveer op zeven uitkomen, afhankelijk van de trainingsdag en mogelijkheden en gaat in vanaf het moment van aanmelden tot aan de zomervakantie.

- Je kunt deelnemen aan alle KNLTB-activiteiten en toernooien. (jeugd)

- Je kunt deelnemen aan clubactiviteiten.(jeugd)

- Kosten: € 42,00 voor junioren. 

Interesse voor de Zomer Challenge en maak Kennis met Tennis, TC Telro en onze trainster? Meld je z.s.m. aan. Meld je je later aan dan 3 mei, dan gaan we kijken of je kunt instromen.

*De zomerchallenge kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen.

Wil je meer informatie of aanmelden? Klik op de button op onze homepagine 'schrijf nu in' of 'lid worden', zet bij opmerking Zomerchallenge. 
Of stuur een e-mail naar telro.leden@gmail.com

 

KS zomer-challenge-poster.pdf

Vragen?

logo

E-mail

telro.bestuur@gmail.com

Telefoon

+31 412 611 091

Tennispark TC Telro

Zwarte Molenweg 11
5388 EE Nistelrode