Zomerchallenge Jeugd

ZOMERAANBIEDING VOOR DE JEUGD:

Extra sporten of zomerstop bij voetbal of hockey? Of wil je kennismaken met tennis en/of padel? 
Doe mee aan de Zomer Challenge 2024 bij TC Telro!

Na een succesvolle Challenge in voorgaande jaren biedt TC Telro de mogelijkheid om kennis te maken met de tennis- en padelsport tijdens de Zomer Challenge.
De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap waarbij je vier maanden (mei, juni, juli, augustus)  vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt.  Je krijgt wekelijks les vanaf 6 mei tot aan de zomervakantie en je kunt meedoen aan alle club en KNLTB-activiteiten. Het lidmaatschap is zonder entreekosten en stopt automatisch.

Speel je een teamsport en hebben jullie een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer. Sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten?
Wil je gedurende de zomermaanden iets nieuws leren? Dan dagen we jou en je vrienden uit met de Zomer Challenge 2024.

Junioren Basisschool

  • Kosten junioren t/m 9 jaar € 67,50·      
  • Kosten junioren vanaf 10 jaar € 72,50·      
  • Junioren hebben wekelijks een lesuur tot de zomervakantie·*     
  • Junioren zijn lid in de maanden mei, juni, juli en augustus.·       

*De training voor junioren van de basisschool worden ingepland bij een bestaande passende groep of als er genoeg animo is wordt er een nieuwe groep gestart, waarschijnlijk op dinsdag van 17:00- 18:00 uur of op donderdag van 15:15-16:15 uur.

Junioren Voortgezet Onderwijs  (t/m 17 jaar)   

  • Kosten jeugd VO zonder lessen € 50,00·      
  • Jeugd VO optioneel 2x 1,5 uur training**€ 60,00·      
  • Jeugd VO zijn lid in de maanden mei, juni, juli en augustus.   

**Voor jeugd van het Voortgezet onderwijs zijn de twee trainingen van 1,5 uur zijn op zaterdagochtend 1 en 8 juni van 9:00-10:30 uur of 10:30-12:00 uur, keuze uit padel-en tennisles of alleen padel- of alleen tennisles. Vol is vol.

Interesse voor de Zomer Challenge en maak Kennis met Tennis/Padel, TC Telro en onze trainers? Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.
Meld je aan voor 1 mei 2024!

Aanmelden doe je via de site, bij 'Lid worden'. Vermeld erbij dat je gebruik wil maken van de Zomer Challenge met of zonder training/clinic.
Wil je meer informatie, stuur een e-mail naar [email protected]