Training Jeugd en All-in pakket

Trainingen 
De tennislessen bij T.C. Telro worden verzorgd door tennisschool Sport Events en is Katja Wester onze vaste clubtrainster.
Op het park van T.C. Telro wordt er les aangeboden van maandag t/m vrijdag. In principe lest de jeugd ’s middags en de volwassenen ’s avonds. Er wordt in alle weken lesgegeven uitgezonderd in de officiële vakanties en vrije (feest)dagen. Tevens wordt er rekening gehouden met een eventuele uitloop van de trainingen. 

Bij de jeugd betreft het een periode van 35 lesweken per jaar.
Vanaf 1-1-2021 bieden wij in principe alleen het All-in pakket nog voor de jeugd aan. Mocht je toch voor het losse abonnement gaan, kun je dit aangeven bij de ledenadministratie. (All-in pakket: hele jaar training 35 weken, waarvan acht lesssen gratis, lidmaatschap en alle activiteiten.)                

Standaard volg je een lesuur per week maar er is gelegenheid om een extra lesuur bij te boeken.
Voor een periode van 35 lesweken zijn de kosten voor de tweede les € 165,-.

All-in pakket voor jeugdspelers
Met ingang van seizoen 2018 is TC Telro gestart met het All-in lidmaatschap voor de jeugd. TC Telro heeft zich hiervoor laten informeren en inspireren door de KNLTB. Door het All-in pakket krijgen kinderen op een laagdrempelige manier de mogelijkheid vaker te tennissen dan alleen het volgen van tennisles. Vanwege het succes van drie pilotjaren hebben we besloten dit lidmaatschap aan te blijven bieden voor de jeugd. Een van de redenen is meer binding en het creëren van meer continuïteit van de trainingen en betrokkenheid tussen speler en club. De club verleent de jeugdleden een korting met als doel nieuwe leden te trekken, maar ook leden te behouden. Lid worden en blijven van onze prachtige club wordt zo aantrekkelijker en eenvoudiger. Het all-in lidmaatschap loopt automatisch door. Wil je dit wijzigen of stopzetten dan is dit mogelijk vóór 1 december van elk kalenderjaar via e-mail naar [email protected] 

Inhoud All-in pakket (per jaar)
Het All-in pakket bestaat uit:
- 35 trainingen 1 uur per week 
- Lidmaatschap T.C. Telro
- Lidmaatschap KNLTB
- Deelname jeugdclubkampioenschappen (niet verplicht)
- Deelname interne activiteiten (niet verplicht)
- Deelname externe competitie voorjaar (niet verplicht)
- Deelname externe competitie najaar of winter (niet verplicht)

Door gebruik te maken van dit 'gesponsord pakket' wordt er van je verwacht dat je zoveel mogelijk deelneemt aan de in het pakket benoemde activiteiten, echter is het niet verplicht. De kosten zijn lager dan dat u gebruik maakt van de losse trainingen en los lidmaatschap, waardoor het All-in pakket aantrekkelijk is.

Kosten van het All-in pakket
Het All-in pakket wordt wederom met een “aanbieding” aangeboden met de volgende prijzen:

Prijzen per 1-1-2023 per jaar per kwartaal 
Jeugd t/m 9 jaar  € 270,-    € 67,50
Jeugd 10 t/m 17 jaar € 290,-  € 72,50

Indien je nog extra trainingslessen (2e les) voor uw kind wilt, kunt u dit separaat afstemmen met de trainster. Mocht je nog vragen hebben dan contact opnemen met [email protected].

Aanvulling op het lesreglement en afhangen van de padelbanen (23 jan 2023):
In verband met de continuïteit van de trainingen, heeft de tennistraining voorrang op het gebruik van de padelbanen voor recreanten. (Vrij spelen). Dus als de tennistraining door weersomstandigheden niet door kan gaan op de tennisbanen, maar daarvoor in plaats wel een padeltraining kan worden gegeven, vervallen de reserveringen van Padelbanen P1 en P2 en worden deze gebruikt voor de training. 

Klik op onderstaande link voor het Lesreglement van T.C. Telro.

Lesreglement TC Telro 2019.pdf