Training Jeugd en All-in pakket

Trainingen 
De tennislessen bij T.C. Telro worden verzorgd door tennisschool Sport Events en is Katja Wester onze vaste clubtrainster.
Op het park van T.C. Telro wordt er les aangeboden van maandag t/m vrijdag. In principe lest de jeugd ’s middags en de volwassenen ’s avonds. Er wordt in alle weken lesgegeven uitgezonderd in de officiële vakanties en vrije (feest)dagen. Tevens wordt er rekening gehouden met een eventuele uitloop van de trainingen. 

Bij de jeugd betreft het een periode van 17 lesweken, van het begin van het jaar tot voor de zomervakantie en een periode van 18 lesweken na de zomervakantie. 
De jeugd heeft de volgende trainingsopties:
- Keuze A) losse training voor vijfendertig weken, waarvan acht gratis lessen, € 170,50 te betalen in vier termijnen. (U betaalt los contributie en activiteiten).
- Keuze B) All-in pakket, hele jaar training 35 weken, waarvan acht lesssen gratis, lidmaatschap en alle activiteiten.                

Standaard volg je een lesuur per week maar er is gelegenheid om een extra lesuur bij te boeken.
Voor een periode van 35 lesweken zijn de kosten voor de tweede les € 155,-.

Pilot All-in pakket voor jeugdspelers
Vorig jaar maart werd er een All-in pakket aangeboden aan alle zittende en nieuwe jeugdleden. Een van de redenen is een betere binding en het creëren van meer betrokkenheid tussen speler en club. Ook is er meer continuïteit van de trainingen. De club verleent de jeugdleden een korting met als doel nieuwe leden te trekken, maar ook leden te behouden. Lid worden en blijven van onze prachtige club wordt zo aantrekkelijker en eenvoudiger.
Het pakket was erg succesvol, net als bij meerdere clubs in de omgeving. Het pakket is als een pilot en wordt voor twee jaar toegepast. We willen daarom vol enthousiasme het tweede jaar ingaan.

Inhoud All-in pakket (per jaar)
Het All-in pakket bestaat uit:
- 35 trainingen 1 uur per week (eerste pilot-jaar bestond uit 29 trainingen)
- Lidmaatschap T.C. Telro
- Lidmaatschap KNLTB
- Deelname jeugdclubkampioenschappen (niet verplicht)
- Deelname interne activiteiten (niet verplicht)
- Deelname externe competitie voorjaar (niet verplicht)
- Deelname externe competitie najaar of winter (niet verplicht)

Door gebruik te maken van dit 'gesponsord pakket' (normaal zo'n € 355,- per jaar waard) wordt er van je verwacht dat je zoveel mogelijk deelneemt aan de in het pakket benoemde activiteiten, echter is het niet verplicht. De kosten zijn lager dan dat u gebruik maakt van de losse trainingen en los lidmaatschap, waardoor het All-in pakket aantrekkelijk is.

Kosten van het All-in pakket
Voor het tweede pilot-jaar, 2019, wordt dit All-in pakket met een “Super aanbieding” aangeboden met de volgende prijzen:

  2e pilot jaar per kwartaal 
Jeugd tot 10 jaar  € 240,-    € 60,-
Jeugd 10 t/m 17 jaar € 260,-  € 65,-  

Indien je nog extra trainingslessen (2e les) voor uw kind wilt, kunt u dit separaat afstemmen met de trainster. Mocht je nog vragen hebben dan contact opnemen met [email protected].

Hier kun je binnenkort meer informatie vinden over het lesreglement van TC Telro.

 

Klik op onderstaande link voor het Lesreglement van T.C. Telro.

Lesreglement TC Telro 2019.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 611 091

Tennispark TC Telro

Zwarte Molenweg 11
5388 EE Nistelrode