Training Jeugd en All-in pakket

Trainingen 
De tennislessen bij T.C. Telro worden verzorgd door tennisschool Sport Events en is Katja Wester onze vaste clubtrainster.
Op het park van T.C. Telro wordt er les aangeboden van maandag t/m vrijdag. In principe lest de jeugd ’s middags en de volwassenen ’s avonds. Er wordt in alle weken lesgegeven uitgezonderd in de officiële vakanties en vrije (feest)dagen. Tevens wordt er rekening gehouden met een eventuele uitloop van de trainingen. 

Bij de jeugd betreft het een periode van 11 lesweken voor de zomervakantie en een periode van 18 lesweken na de zomervakantie. (Volgende jaren streven we naar 35 lesweken per jaar)
De jeugd heeft de volgende trainingsopties:
- Keuze A) losse training voor elf weken, waarvan vier gratis lessen, € 44,- (u betaalt los contributie en activiteiten).
- Keuze B) elf en achttien weken training, waarvan twaalf gratis lessen, € 107,- (u betaalt los contributie en activiteiten).
- Keuze C) All-in pakket, jeugd tot 10 jaar € 200,-, jeugd 10 t/m 17 jaar € 220,-                  
Bij de kinderen maken de lessen onderdeel uit van het all-in jeugdpakket.
Bij het jeugdlidmaatschap is het verplicht om de reguliere lessen (A) te volgen. Standaard volg je een lesuur per week maar er is gelegenheid om een extra lesuur bij te boeken.

Pilot All-in pakket voor jeugdspelers
Per 1 maart 2018 wordt er een All-in pakket aangeboden aan alle zittende en nieuwe jeugdleden. Een van de redenen is een betere binding en het creëren van meer betrokkenheid tussen speler en club. Ook is er meer continuïteit van de trainingen. De club verleent de jeugdleden een korting met als doel nieuwe leden te trekken, maar ook leden te behouden. Lid worden en blijven van onze prachtige club wordt zo aantrekkelijker en eenvoudiger. Het pakket is een succes bij meerdere clubs in de omgeving en wordt daarnaast ook gepromoot door de KNLTB. Het pakket dient als een pilot en wordt voor twee jaar toegepast. De keuze voor elf lessen komt na de zomervakantie te vervallen. Daarna gaan we over op achttien en zeventien trainingsweken.

Inhoud All-in pakket (per jaar)
Het All-in pakket bestaat uit:
- 29 trainingen (1 uur per week)
- Lidmaatschap T.C. Telro - KNLTB
- Deelname jeugdclubkampioenschappen en interne activiteiten (niet verplicht)
- Mogelijkheid deelname competitie voor- en najaar

Kosten van het All-in pakket
Voor het eerste pilot-jaar, 2018, wordt dit All-in pakket met een “Super aanbieding” aangeboden met de volgende prijzen:

  1e pilot jaar per kwartaal 
Jeugd tot 10 jaar  € 200,-    € 50,-
Jeugd 10 t/m 17 jaar € 220,-  € 55,-  

Dit all-in pakket bevat een waarde van € 320,-! Doormiddel van deze pilot kan dit actiepakket aan de jeugd worden aangeboden met een korting van € 100,- tot € 120,-. De kosten zijn lager dan dat u gebruik maakt van de losse trainingen en los lidmaatschap, waardoor het All-in pakket aantrekkelijk is. 
Mocht je nog vragen hebben dan contact opnemen met [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0412-611091

Tennispark TC Telro

Zwarte Molenweg 11
5388 EE Nistelrode
Nederland