Training Jeugd en All-in pakket

Trainingen 
De tennislessen bij T.C. Telro worden verzorgd door tennisschool Sport Events. Uitsluitend leden kunnen inschrijven voor trainingen.
Op het park van T.C. Telro wordt er les aangeboden van maandag t/m vrijdag. In principe lest de jeugd ’s middags en de volwassenen ’s avonds. Er wordt in alle weken lesgegeven uitgezonderd in de officiële vakanties en vrije (feest)dagen. Tevens wordt er rekening gehouden met een eventuele uitloop van de trainingen en clubtoernooien. 

Bij de jeugd betreft het een periode van 35 lesweken per jaar. Wij bieden in principe alleen het All-in pakket nog voor de jeugd aan. Mocht je toch voor het losse abonnement gaan, kun je dit aangeven bij de ledenadministratie. (All-in pakket: hele jaar training 35 weken, waarvan acht lesssen gratis, lidmaatschap en alle activiteiten.)                

Standaard volg je een lesuur per week maar er is gelegenheid om een extra lesuur bij te boeken.

All-in pakket voor jeugdspelers
Met ingang van seizoen 2018 is TC Telro gestart met het All-in lidmaatschap voor de jeugd. TC Telro heeft zich hiervoor laten informeren en inspireren door de KNLTB. Door het All-in pakket krijgen kinderen op een laagdrempelige manier de mogelijkheid vaker te tennissen dan alleen het volgen van tennisles. Vanwege het succes van drie pilotjaren hebben we besloten dit lidmaatschap aan te blijven bieden voor de jeugd. Een van de redenen is meer binding en het creëren van meer continuïteit van de trainingen en betrokkenheid tussen speler en club. De club verleent de jeugdleden een korting met als doel nieuwe leden te trekken, maar ook leden te behouden. Lid worden en blijven van onze prachtige club wordt zo aantrekkelijker en eenvoudiger. Het all-in lidmaatschap loopt automatisch door. Wil je dit wijzigen of stopzetten dan is dit mogelijk vóór 1 december van elk kalenderjaar via e-mail naar [email protected] 

Inhoud All-in pakket (per jaar)
Het All-in pakket bestaat uit:
- 35 trainingen 1 uur per week 
- Lidmaatschap T.C. Telro
- Lidmaatschap KNLTB
- Deelname jeugdclubkampioenschappen (niet verplicht)
- Deelname interne activiteiten (niet verplicht)
- Deelname externe competitie voorjaar (niet verplicht)
- Deelname externe competitie najaar of winter (niet verplicht)

Door gebruik te maken van dit 'gesponsord pakket' wordt er van je verwacht dat je zoveel mogelijk deelneemt aan de in het pakket benoemde activiteiten, echter is het niet verplicht. De kosten zijn lager dan dat u gebruik maakt van de losse trainingen en los lidmaatschap, waardoor het All-in pakket aantrekkelijk is.

Padelles nu ook voor jeugdspelers 
Vanaf september 2023 is ook het volgen van padelles mogelijk voor jeugdspelers. Naast het All-in pakket, waar standaard 1x per week tennisles bij inbegrepen was, is het nu ook mogelijk padelles te volgen voor de jeugd. Dit kan alleen als er minstens 6 kinderen in een groepje geplaatst kunnen worden en als de lesuren overdag en voor 18:30 uur plaatsvinden.
Er kunnen meerdere leeftijdsgroepen bij elkaar gezet worden tijdens een padelles. Voor padel-jeugdspelers zijn er nog geen competitiemogelijkheden, wel worden er binnenkort regionale competities/activiteiten opgezet met de omliggende verenigingen. 

- Wil je gewoon het All-in pakket houden zoals het nu is, hoef je niets te doen en ben je automatisch ingedeeld in het trainingsschema/groepje.
- Wil je overstappen van All-in pakket Tennis naar Padel of wil je gebruik maken van het volgen van een 2e les naast de reguliere? Stuur dan hierover een mailtje naar [email protected].
- Wil je je aanmelden als nieuw lid, dit kan op de site van Telro bij ‘lid worden?’, vermeld er duidelijk bij als opmerking of het om All-in pakket Tennis of Padel gaat. (Zomerchallenge jeugdleden betalen geen entreekosten.)

Kosten van het All-in pakket
Het All-in pakket wordt  met een “aanbieding” aangeboden met de volgende prijzen:

Prijzen 
All-in pakket TENNIS

per kwartaal  per jaar
Jeugd t/m 9 jaar  € 67,50 € 270,- 
Jeugd 10 t/m 17 jaar € 72,50 € 290,- 
 *Tijdens All-in tennis wordt de tennisles af en toe afgewisseld met een padelles.
Tussentijds instromen is meestal wel mogelijk en worden de kosten verrekend.
   

Prijzen 
All-in pakket PADEL

per kwartaal  per jaar
Jeugd t/m 9 jaar  € 77,50 € 310,- 
Jeugd 10 t/m 17 jaar € 82,50 € 330,- 
2e les naast de reguliere les All-in pakket per kwartaal  
Tennisles € 41,25  
Padelles € 51,25  

* Voor een 2e les geldt dat je na elke periode kunt in- en uitstromen. Je kunt dit separaat afstemmen met de trainer. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met [email protected].

Aanvulling op het lesreglement en afhangen van de padelbanen:
In verband met de continuïteit van de trainingen, heeft de tennistraining voorrang op het gebruik van de padelbanen voor recreanten. (Vrij spelen). Dus als de tennistraining door weersomstandigheden niet door kan gaan op de tennisbanen, maar daarvoor in plaats wel een padeltraining kan worden gegeven, vervallen de reserveringen van Padelbanen P1 en P2 en worden deze gebruikt voor de training. 

Klik op onderstaande link voor het Lesreglement van T.C. Telro.

Lesreglement TC Telro 2024.pdf