Competitie Senioren

  1. KNLTB- competitie  Voorjaar- en Wintercompetitie

Algemene informatie
Iedereen die lid is van een van de bij de KNLTB aangesloten verenigingen kan competitie spelen. Als lid ontvang je elk jaar je KNLTB-ledenpas, die je elke competitiedag bij je moet hebben. 

Inschrijven
Lijkt het je leuk om mee te doen aan een van de competities? Van de Verenigingscompetitieleider (VCL) ontvangt ieder lid een mail, zodat je je kunt inschrijven voor de competitie. Hierin wordt ook aangegeven voor welke competities je kunt deelnemen. De VCL van T.C. Telro schrijft de teams in bij de KNLTB. Er is op sommige competitiedagen maar een beperkte deelname van teams, het kan dus voorkomen dat je op een reservelijst geplaatst bent. Dit laat de VCL altijd tijdig weten.

Dispensatie
Wil je vaker dan één keer per week competitie spelen of voor twee verschillende verenigingen uitkomen? Vraag dan dispensatie aan via de VCL. Check wel eerste de voorwaarden die in het Competitiereglement staan benoemd. 

Invallen in competitie
Word je gevraagd om in te vallen in een competitieteam? Check dan eerst of dit mag volgens het reglement. Twijfel je of je mee mag doen? Vraag het dan na bij de VCL. 

Junior, senior of veteraan?
Junior: ben je tot het jaar waarin je 18 wordt.
Senior: ben je met ingang van het jaar waarin je 18 wordt.
Veteraan: ben je met ingang van het jaar waarin je 35 wordt.  

Nieuwe spelregels tijdens de competitie
De KNLTB heeft het competitiereglement op een aantal punten versoepeld:
- Mogelijkheid tot gebruik indoorbanen.
- Verkort spelen in dubbelpartijen.
- Mogelijkheid om de dubbelopstelling pas na de singles bekend te maken.
- Vanaf 2018 is het makkelijker om invallers te regelen.

Vragen over de competitie 
Voor vragen over de competitie kun je contact opnemen met de Vereniging competitieleider (VCL) van T.C. Telro:
Petra Ketelaars, e-mailadres: [email protected] 

2. Interne winteravondcompetitie

De recreatiecommissie organiseert van oktober tot en met maart een gezellige interne competitie. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond, soms op zaterdagavond.
Je kunt inschrijven met een mix-team wat bestaat uit twee vrouwen en twee mannen. Je speelt op tijd, drie dubbel-wedstrijden van 40 minuten. (twee mixdubbel partijen en een heren- of damesdubbel) Je wordt ingedeeld in een poule op basis van je tenniskwaliteiten.

De wedstrijden beginnen om 19.00 uur of om 20.20 uur. Jouw team speelt gemiddeld een keer per maand. Elke speelronde zorgt een team voor hapjes, zodat de inwendige mens niets tekort komt.

Het leuke van deze winteravondcompetitie is dat je tegen andere leden tennist, waar je meestal niet tegen speelt. Daarbij is het na het tennissen nog heel gezellig in ons clubhuis.

Voor vragen over de winteravondcompetitie kun je contact opnemen met de recreatiecommissie e-mailadres: [email protected]

 

 Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 611 091

Tennispark TC Telro

Zwarte Molenweg 11
5388 EE Nistelrode