Clubregels

Afhangen
Er kan alleen afgehangen worden met het KNLTB-afhangbord. Het scherm met pasjeslezer zijn bevestigd op de muur naast de bestuurskamer. Er dient met minimaal twee personen digitaal afgehangen te worden. Dit houdt in dat als je met twee personen gaat tennissen, je beide je pasje mee moet nemen. Ga je echter met vier personen tennissen, dan hang je ook met vier personen af. 
Jeugdleden mogen afhangen in de avond tot 19:30 uur gebruik maken van de banen.
Een aantal tips 
1. Je kunt alleen afhangen met je eigen pasje. Ben je die vergeten, dan zijn er geen reserve pasjes. Controleer dus altijd even voor je naar de club gaat of je je pasje bij je hebt. 
2. Je kunt pas afhangen in het systeem als je gerechtigd bent tot spelen. Je hebt dus je contributie betaald en je hebt de beschikking over je KNLTB ledenpas. Is dat niet het geval, neem dan eerst contact op met de ledenadministratie van je vereniging. 
3. Het bestuur kan in speciale gevallen leden blokkeren omdat ze bijvoorbeeld geschorst zijn, hun boete voor het niet uitvoeren van de bardienst niet hebben betaald etc. Het betreffende lid is daarvan altijd persoonlijk op de hoogte gebracht. 
4. Doet je pasje het niet dan kan het zijn dat de magneetstrook bevuild is. Maak dit dan met je adem een beetje vochtig en haal het zachtjes langs je kleding. Let op dat je het niet beschadigd. Houd het pasje ook weg van magnetische velden net als je bankpasje. Probeer ook altijd even een ander pasje om te kijken of die het wel doet. 
5. Heb je toch problemen vraag dan even hulp aan een ander lid op het park. Blijven de problemen zich voordoen, neem dan contact op met de beheerder van het afhangbord op de vereniging. Het bestuur weet wie dit is. 

** i.v.m coronavirus wordt er momenteel alleen vanuit huis, dus digitaal afgehangen. Dit kan 36 uur voorafgaand. Verdere informatie m.b.t. afhangen en de knltb-app vind je bij nieuws.

Tennissen met introducé 
Elk clublid mag met niet-clubleden tennissen op het tennispark. Hiervoor gelden de volgende regels:

  • Je mag maximaal vijf keer per kalenderjaar tennissen met een introducé.
  • Haal vooraf, tegen betaling van € 3,00, een introductiepas bij de bar.  (De bardienst registreert de namen in de bijbehorende inschrijflijst) 
  • Lever de introductiepas diezelfde dag weer bij de bardienst in.

** i.v.m coronavirus is de bar gesloten en kun je bij het digitaal afgehangen de keuze introducee aanklikken. De kosten worden dan doorbelast aan degene wie de reservering maakt, tegelijk met het incasseren van het contributiegeld.

Tenniskleding en -schoeisel
Ieder clublid dient tijdens het tennissen tenniskleding en tennisschoenen te dragen (trimschoenen zijn niet toegestaan). Spreek elkaar aan op onjuist gedrag.

Hekwerk
Houd het hekwerk heel. Kuur je emoties dus niet uit op het hek en maak er evenmin je schoenen op schoon.

Parkeren auto's en fietsen
Parkeer je auto in de aangegeven vakken. Stal je fiets zodanig dat de inrit vrij blijft. Zorg ervoor dat alle bezoekers de in- en uitgang makkelijk kunnen gebruiken.

Houd het park netjes
Samen houden we ons unieke tennispark schoon en opgeruimd. Laat geen rotzooi achter op en langs de banen. Breng kopjes en glazen terug naar de bar en ruim het terrasmeubilair na gebruik weer op.

Bespeelbaarheid banen
Wil je de bespeelbaarheid van de banen controleren kijk dan op de club app.

De banen zijn niet bespeelbaar bij:
• Sneeuwval (sneeuw niet verwijderen)
• IJzel of rijp
• Invallende dooi na strenge vorst (>-10ºC)

Commissies
Onze club is trots op haar leden die zich inzetten voor de club en dat zij deze inzet naar eer en geweten uitvoeren.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 611 091

Tennispark TC Telro

Zwarte Molenweg 11
5388 EE Nistelrode