Gerard van der Sluijs verkozen als vrijwilliger van het jaar 2018 TC Telro.

11 april 2019


Gerard van der Sluijs verkozen als vrijwilliger van het jaar 2018 TC Telro.  

Op vrijdag 5 april jl. werd er bij TC Telro de vrijwilligers- en sponsoravond georganiseerd.
Gelukkig zijn er veel vrijwilligers die jaarlijks met veel inzet voor de vereniging werken. Als dank worden alle vrijwilligers en sponsoren eenmaal per jaar uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Al zijn er natuurlijk veel leden/vrijwilligers die een prijs verdienen is op deze avond Gerard van der Sluijs als ‘Vrijwilliger van het jaar 2018’ verkozen.

Op deze gezellige avond, werden de volgende hints gegeven omtrent de vrijwilliger: Deze vrijwilliger doet veel achter de schermen. Zij of hij hoor je nooit praten over hetgeen zij of hij doet maar er gebeurt ondertussen wel heel erg veel. Deze vrijwilliger is al jarenlang lid van de club en hij of zij heeft ook al in een andere commissie gezeten.
De partner van deze vrijwilliger is ook lid van onze club en ook hij of zij heeft al in verschillende commissies gezeten. Niet alleen bij Telro steekt deze vrijwilliger de handjes uit de mouwen, maar zij of hij is op meerdere plaatsen actief in ons dorp.
Deze vrijwilliger heeft bijna een eenmanscommissie, en die draait uitstekend, maar zij of hij zou het niet vervelend vinden om dit met meerdere mensen te doen.
Deze vrijwilliger slaat zelf ook een mooi balletje en legt zijn oor tijdens toernooien of wekelijkse tennisavonden goed te luisteren. Zij of hij probeert aan alle wensen van zowel commissies als leden te voldoen.
Deze vrijwilliger is wel in voor veranderingen. Ook al kost dat soms heel veel tijd en energie. Je hoort deze vrijwilliger zelden nee zeggen, terwijl hij of zij echt wel goed weet wat zij of hij echt niet wil. De kinderen van deze vrijwilliger waren ook lid van onze club. Naast tennis heeft deze vrijwilliger nog tal van andere hobby's waarvan hij of zij er sommige, helaas door blessures, niet meer kan uitoefenen.
Deze vrijwilliger is een bezige bij, want hij of zij heeft het zo verschrikkelijk druk, niet alleen met het verenigingsleven.
Deze vrijwilliger past ook nog heel graag op zijn of haar kleinkinderen en dat zelfs een van die kleine mannen haar of hem regelmatig assisteert, weten beslist enkele mensen over wie het gaat. Deze vrijwilliger komt over een poosje heel dicht bij de tennisbaan te wonen.
Dus hints en redenen genoeg om deze vrijwilliger eens in het zonnetje te zetten.

Gerard was zeer verrast en trots op deze waardering.
Gerard ontving een bronzen beeldje en zijn vrouw Han een mooie bos bloemen.  

Bestuur TC Telro

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 611 091

Tennispark TC Telro

Zwarte Molenweg 11
5388 EE Nistelrode