Diverse informatie-nieuwsbrief Telro

08 maart 2023


Inschrijven gratis Padel-Clinic voor leden

Zoals beloofd bieden we in het voorjaar weer een aantal padel-clinics aan voor leden die nog geen clinic gevolgd hebben.

 

De clinics duren 60 minuten en waarbij rackets en ballen gratis beschikbaar worden gesteld.
Je krijgt speluitleg en speel je binnen 45 minuten je eerste potje padel!

Katja verwelkomt je graag op:

Dinsdag 28 maart tussen 20:30 - 22:30 uur
Vrijdag 7 april tussen 10:00 - 12:00 uur
(Definitieve tijd wordt nog gecommuniceerd)

Inschrijven kan vanaf maandag 6 maart via het inschrijfformulier wat je kunt vinden op de site van Telro. Inschrijven kan tot/met zondag 19 maart.

 

Tennissen/padellen met introducee

 De kosten per introducee worden met ingang van 12 maart aanstaande verhoogd:
Volwassenen € 5,00 per keer
Jeugd € 3,00 per keer
De introducee regeling is een mooie optie om iemand enthousiast te maken voor tennissen bij Telro.

Nieuwe dakbedekking op het clubgebouw ter voorbereiding van aanleg zonnepanelen.

Maandag 6 maart zijn de werkzaamheden gestart om de dakbedekking van het clubgebouw te vervangen. Met het oog op verduurzaming is de vernieuwing van de dakbedekking al van start gegaan en op termijn te combineren met de installatie van een zonnepanelensysteem.

 

Nieuwsbronnen: website Telro, KNLTB-app en e-mail.

Wil je op de hoogte blijven van ons clubnieuws m.b.t. inschrijven trainingen/clinics, toernooitjes en allerlei andere informatie? Kijk dan regelmatig op de site van Telro. www.telro.nl. De nieuwsberichten komen ook te staan in de KNLTB-app, onder club.
We willen ervoor waken om de leden niet te vaak te ‘overloaden’ met e-mails. Helaas komen de clubmails ook regelmatig in de spambox terecht, echter is het natuurlijk je eigen verantwoording om regelmatig de berichten te checken via de e-mail, app en/of site en op tijd in te schrijven voor onze activiteiten.

 

Bevindingen LED-verlichting

De ledverlichting is vorige week geïnstalleerd en dat we horen graag van jullie horen hoe hun ervaringen zijn met deze verlichting. Je mag de op- of aanmerkingen voor 20 maart mailen naar [email protected]

 

Vacature vrijwilliger Sponsorcommissie – acquisitie

De sponsorcommisie is op zoek naar iemand die acquisitie voor Telro kan doen. We zoeken iemand die ondernemers op de juiste wijze weet te benaderen voor sponsoring. Deze functie is een tijdelijke functie en bedoeld om de sponsorcommissie te ondersteunen. Voor meer informatie kun je terecht bij Ad van den Tillart en Willian van Erp of via e-mail: [email protected]

 

Vitaal Verenigen; Nieuwe AED TC Telro en Brabant Schietsport:

Tot op heden was er geen openbare AED beschikbaar bij het Tennispark TC Telro en de naast gelegen Brabant Schietsport. De huidige AED, eigendom van TC Telro was verouderd en vervanging hiervan was noodzakelijk. Omdat bij beide verenigingen wekelijks veel mensen samenkomen en er veel gesport wordt, is hier een groter risico op een harstilstand.

Om die reden hebben TC Telro en Brabant Schietsport samen opgetrokken met het Lokaal Sportakkoord die heeft bijgedragen aan de financiering en aanschaf van een AED die openbaar en 24/7 toegankelijk is. Samen zorgen zij zo voor een veilige(re) sportomgeving. De AED hangt aan het hek bij de ingang van TC Telro en is voor iedereen duidelijk zichtbaar vanaf de parkeerplaats voor beide verenigingen.

 

Reanimatie training

Voortvloeiend uit deze aanvraag is er een nog een samenwerking door Vitaal Verenigen ontstaan. Het gezamenlijk aanbieden van cursussen, waarbij meerdere verenigingen kunnen aanhaken is één van de ambities uit thema Vitaal Verenigen van het Sportakkoord Bernheze. Om van Sportpark de Schellen en Tennispark TC Telro een veilige omgeving te maken, slaan RKSV Prinses Irene, TC Telro, Handboogschutterij Ons Genoegen en Dance Team Nistelrode de handen ineen.
Het is belangrijk om vrijwilligers en bestuursleden op te leiden tot het gebruik van een AED. Daarom wordt er jaarlijks binnen de verenigingen de mogelijkheid aangeboden om vrijwilligers en bestuursleden een AED/reanimatie training te volgen, om zo snel en adequaat handelen op Sportpark de Schellen en de nabije omgeving mogelijk te maken. Dit kan mensenlevens redden.

 

Openen AED-kast en gebruik AED

De AED is 24/7 voor iedereen bereikbaar. De AED-kasten is uitgerust met een eenvoudig draaimechanisme, waardoor je deze kast gemakkelijk en snel openmaakt via een haak aan de onderzijde.

De hele kap kan worden verwijderd zodat je volledig toegang tot de AED hebt, die via de ophangbeugels snel te grijpen is. De opengedraaide kap blijft door middel van een band aan de achterwand hangen.

De AED is aangemeld bij HartslagNu. Na melding bij 112 worden burgerhulpverleners uit de buurt ingezet. Start alvast met reanimeren en volg instructies van het AED op tot dat de hulpdiensten ter plaatse zijn.

 

DOWNLOAD HIERONDER DEZE NIEUWSBRIEF ALS .PDF BESTAND.

230304 Inschrijven clinic_nieuwsbronnen_AED_LED.pdf

Nieuwscategorieën