Alleen nog fysiek banen afhangen per 11 april 2022

07 april 2022


Beste leden,

Kort na het begin van de corona-pandemie heeft het bestuur onder invloed van de toen geldende maatregelen het bestaande afhangsysteem aangepast.
Na een periode waarin alleen digitaal kon worden afgehangen is later overgegaan op een systeem van deels digitaal en deels fysiek afhangen.

Tijdens de bestuursvergadering van 4 april hebben we, samen met afgevaardigden van een aantal commissies, de bestaande afhang mogelijkheden geëvalueerd.

Rekening houdende met de besproken argumenten (o.a. het gegeven dat de corona-maatregelen zijn opgeheven, het sociale aspect van elkaar ontmoeten in de kantine, de belangen die onze vereniging heeft bij een goede kantine-opbrengst, de best mogelijke doorloop en baanbezetting, de problemen bij de verschillende afhangmogelijkheden, en de renovatie van baan 3 en baan 4 en de voorgenomen aanleg van padel waardoor tijdelijk minder banen beschikbaar zijn) heeft het bestuur besloten om met ingang van 11 april aanstaande dat alleen nog fysiek (dus via het afhangbord in de hal van het clubhuis) kan worden afgehangen.   

Kort samengevat komt het er op neer dat we teruggaan naar de situatie zoals die was vóór de corona-maatregelen.
Uiteraard zullen we de nieuwe situatie na verloop van tijd weer evalueren.

Met vriendelijke groet,
Bestuur TC Telro 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 611 091

Tennispark TC Telro

Zwarte Molenweg 11
5388 EE Nistelrode

KVK-nummer

40215176