Sport Events & Trainers

20 maart 2024


Beste leden van TC Telro,  

Daar Katja haar toekomst een geheel nieuwe wending gaat geven en derhalve gaat stoppen met het verzorgen van trainingen tennis en padel, is Tennisschool Sport Events bezig geweest om per 6 mei a.s. voor een invulling te zorgen v.w.b. de trainingen.  

Daar het te kort dag is om één fulltimer tennis en padel voor de vrijgekomen vacature aan te trekken heeft Sport Events drie trainers voorgedragen bij de vereniging om de trainingen over te nemen van Katja.
Na de kennismakingsgesprekken gaan alle partijen graag met elkaar aan de slag.  

Op maandag gaat Thijs Gielis uit Oss de lessen verzorgen.
Thijs is 42 jaar en komt uit Oss. Hij heeft vele jaren ervaring als trainer en werkt momenteel ook bij LTC Rackets, TV de Donkelaar en TV Breakpoint.   

Op dinsdag gaat Jasper Abelen aan de slag.
Jasper geeft al enige tijd trainingen bij TV Bergenshuizen en zit momenteel in de afronding van zijn officiële KNLTB A-opleiding.
Jasper is 19 jaar en komt uit Heeswijk-Dinther.  

Op woensdag, donderdag en onder voorbehoud ook op vrijdag gaat Avinash Demmers zijn lessen uitbreiden bij TC Telro, want Avinash is al reeds bekend bij de vereniging gelet op zijn lesuren op dinsdag.
Avinash is 21 jaar “oud” en rond ook op korte termijn zijn studie tennistrainer A af en heeft zijn trainerservaring al reeds opgebouwd bij TV Breakpoint en VIP Herpen.

Met deze drie trainers denkt Sport Events i.s.m. de vereniging een goede invulling te kunnen geven aan de trainingen.
Natuurlijk zal het even wennen zijn zonder Katja aan het roer, maar gelet op het enthousiasme van het nieuwe trainersteam, en zoals zij het denken te gaan aanpakken ziet de nabije toekomst voor de vereniging en zeker de junioren en seniorcursisten, er positief uit !!!  

Heel veel leerplezier en met sportieve groeten,
TS Sport Events i.s.m. Thijs, Avi en Jasper 

Nieuwscategorieën